.

.

Kleuren zijn niet alleen mooi maar roepen bij ons allemaal ook bepaalde emoties op. Binnen en buiten ons huis kiezen we graag onze eigen kleur(en) om van ons huis een thuis te maken. Het schilderen wordt door een groot aantal mensen gezien als een vervelende klus. Zij kiezen er in dat vaak voor om het schilderen te laten doen door een schilder. Maar er zijn ook mensen die enthousiast zelf aan de slag met schilderen binnen- en buitenshuis. Of men het leuk vind of niet. Het laatste wat men wilt is dat het schilderen binnen korte tijd opnieuw moet gebeuren. Om die reden bieden wij alleen verf en coatings aan van topkwaliteit. Maar voordat men deze producten aanschaft is een goede voorbereiding heel belangrijk. De kwaliteit van de gebruikte verf kan heel goed zijn. Maar het heeft weinig zin om direct aan de slag te gaan met een kwast zonder het houtwerk bijvoorbeeld eerst licht op te schuren.

Voorbereiding

Voordat men aan de slag gaat met schilderen is het aan te raden om de ondergrond eerst goed schoon te maken. Dat kan bij een bestaande laag verf met een doek, gecombineerd met één van onze reinigingsproducten. Is het hout nog niet eerder bewerkt? Gebruik dan Tikkurila Multistop. Dit is een isolerende dekkende houtprimer op waterbasis en geschikt voor binnengebruik. Controleer de houten delen altijd vooraf op houtrot en voer waar nodig reparaties uit. Hier hulp bij nodig? Op deze pagina leest u meer over houtrot en de mogelijkheden van Finnpaints.

Verf en coatings

Na een goede voorbereiding is het tijd om een kleur naar wens te kiezen. Wanneer u twijfels heeft over de juiste kleur kunt u in onze webshop een kleurentester kopen. Vergeet deze plek na het aanbrengen niet licht op te schuren. Bij het aanbrengen van de uiteindelijke kleur blijft men anders een kleurverschil zien. En dat willen we natuurlijk voorkomen. In onze verfshop beschikken wij over een groot assortiment verf en coatings voor binnen- en buitenshuis. Heeft u over onze producten een vraag of behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Hulp nodig

Geen zin om zelf aan de slag te schilderen? Dan nemen wij uw schilderklus graag uit handen. Onze specialisten beschikken over veel ervaring om elke klus tot een goed eindresultaat te brengen. Wij zorgen ervoor dat al het houtwerk in topconditie is en blijft. Graag gaan onze specialisten voor u aan de slag om van uw huis een thuis te maken. Naast verf en coatings kunt u in onze webshop ook terecht non-paint producten als afplaktape, kwasten, verfbakken of het bekende strijkvaatje.