Ben je toe aan een nieuw interieur of een restyling van de ruimte maar heb je geen inspiratie of weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken. We hebben een aantal tips en ideeën voor je op een rijtje gezet.

1. Abonneer je op interieur- en woonblogs

Deze worden niet alleen gemaakt door professionele interieurontwerpers, maar ook door gewone mensen die geïnteresseerd zijn in interieurdesign. Meestal vind je in zulke blogs bestaande interieurs waarvan de ideeën gemakkelijk thuis toe te passen zijn.

2. Films kijken

Als we een film kijken, richten we onze aandacht niet vaak op de details van het interieur. Een gemiste kans! Filminterieurs worden ingereicht door proffessionele decorateurs. Films en series kunnen dus worden beschouwd als een onuitputtelijke bron van inspiratie.

3. Hobby’s

Als je van sport houdt dan kan dit onderwerp de rode draad in je interieur worden. Verzamel je platen of posters, wat is er dan leuker dan deze als blikvanger te gebruiken in je woonkamer. Elke hobby kan op deze manier verwerkt worden in je interieur.

3. Laat je inspireren door reizen

Wanneer je naar het buitenland gaat, kijk dan eens naar de interieurs in hotels, winkels, cafés, restaurants en zelfs het vliegveld. Als je iets leuk vindt, maak er dan foto’s van. Verken de huizen en appartementen op populaire bestemmingen, soms zijn er zeer interessante interieurs te vinden.

Advies nodig over een van onze producten of kleuren?
Neem contact op met Finnpaints om te bespreken welke mogelijkheden er zijn.

Lees ook:


naar het nieuwsoverzicht

NAAR DE VERFSHOP