Wilt u uw vlonderplanken in een nieuw jasje steken, bijvoorbeeld doormiddel van een nieuwe kleur? Dan bent u bij Finnpaints aan het juiste adres. Restyling van uw vlonder in een handomdraai!

Vlonderplanken zijn een stijlvolle oplossing voor een tuin, dakterras en balkon. Zo´n houten vlonder staat sfeervol in elk buitenverblijf en geeft uw tuin of terras in een handomdraai een luxueuze uitstraling. Door de structuur van de planken wordt regenwater snel afgevoerd en kunt u zorgeloos van uw buitenverblijf genieten.

Finnpaints: de partner voor uw vlonderplanken

Bij Finnpaints bent u aan het juiste adres voor het schilderen van uw vlonderplanken. Twijfelt u over de juiste kleur? Dan denken wij graag met u mee. Er zijn verschillende verrassende effecten te bereiken.

Zorgeloos onderhoud

Heeft u naast uw vlonder meer houtwerk en wilt u hier duurzaam de vruchten van plukken? Met een onderhoudscontract van Finnpaints bent u het hele jaar door verzekerd van houtwerk dat optimale staat is. U hoeft zelf nergens meer naar om te kijken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het onderhoud van of een makeover voor uw vlonderplanken en wat Finnpaints hierbij voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Finnpaints vlonderplanken