Zelf een huis bouwen of laten bouwen, een nieuwe keuken of je droomtuin aanleggen? Wat heb je nodig, wat zijn de trends en waar moet je rekening mee houden?
Van 9 t/m 11 maart vond de voorjaarseditie van de beurs Eigen Huis plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Dit is de grootste, meest complete beurs van Nederland voor iedereen met bouw-, verbouw- en verhuisplannen. Circa 250 exposanten presenteerden zich op deze beurs en ook wij hebben een bezoek aan deze beurs gebracht om ons te laten inspireren en om een kijkje te nemen bij de stands van onze relaties.

Finnhouse, Zweedshome en Finnlogs

Bij binnenkomst viel het ons op dat het al gezellig druk was. Meteen na de ingang liepen we al op de houten Post & Beam (Paal en Balk)constructie van Finnhouse af. Dit zag er heel indrukwekkend uit. Een stukje verderop troffen we Zweedshome met metershoge afbeeldingen van hun houten woningen. Hier kennisgemaakt met een leuk programma waarmee de klant zijn woning in 3D kan bekijken op tablet of computer. Op het Bouwplein vonden we Finnlogs, leuk aspect hier was dat de bewoners van een Finnlogs woning in de stand paraat stonden om de vragen van bezoekers te beantwoorden en om te vertellen hoe leuk het is om in een Finnlogs woning te wonen. Goed idee!

Wij hebben genoten van alle mooie dingen die we gezien hebben. Heb je deze beurs gemist? Geen probleem. Je kunt altijd de najaarseditie bezoeken die in september plaatsvindt!


naar het nieuwsoverzicht