De dagen worden korter, het weer wordt onstuimiger. Het leven verplaatst zich weer naar binnen en dan wilt u natuurlijk dat het binnen gezellig en sfeervol is. U kunt dit bereiken met verschillende accessoires maar denk ook eens aan een mooie warme kleur op de muur. Het kost u een kleine investering in tijd maar heeft een groot effect op de sfeer van uw huis.

Ons assortiment binnenverf producten
Kiest u voor een dekkende verf of vind u transparant juist mooi. Geeft u de voorkeur aan een matte verf of houdt u meer van een subtiele glans, we hebben voor elk wat wils. Onze binnenverf producten zijn gemakkelijk verwerkbaar en van uitstekende kwaliteit. Ze zijn watergedragen, bieden een perfecte dekking en hebben een zeer lage uitstoot (M1 classificatie). Met Luja kiest u voor een matte muurverf met een uitstekende dekking die zeer goed afwasbaar is. Joker daarentegen is een dekkende verf die uw muur een subtiele glans geeft. Als u toch liever een transparante verf gebruikt dan geeft Paneeli Assa u precies wat u wilt. Kijk snel op onze website voor meer informatie over Luja, Joker, Paneeli Assa en Feelings Interior Paint. 

Groot kleuraanbod
Onze binnenverf is te verkrijgen in talloze kleuren. Denk eens aan warm rood of zacht roze maar ook smaragdgroen of blauw kan een verrassend effect geven aan uw interieur. Soms is het een kwestie van durven. Natuurtinten en poedertinten zijn ook erg populair. Kijk voor meer inspiratie in de volgende kleurenkaarten Vinha1, Vinha2, Exterieur, Interieur, RAL, NCS. Staat uw kleur er niet bij, informeer dan via info@finnpaints.nerox.nl naar de mogelijkheden.

Schildertips
Zorg ervoor dat u goed voorbereid bent. Bekijk onze schildertips en zorg voor de juiste schildermaterialen. Kunt u niet wachten om aan de slag te gaan, ga dan snel naar onze verfshop en plaats direct uw bestelling!

Veel succes!
groene muur geschilderd met JokerSlaapkamer donkerrood geschilderdKeuken blauw geschilderdSlaapkamer wit