De dagen worden korter, het weer wordt onstuimiger. Het leven verplaatst zich weer naar binnen en dan wil je natuurlijk dat het binnen gezellig en sfeervol is. Je kunt dit bereiken met verschillende accessoires maar denk ook eens aan een mooie warme kleur op de muur. Een kleine investering met een groot effect op de sfeer van het huis.

Ons assortiment binnenverf producten.

Kies je voor een dekkende verf of vind je transparant juist mooi. Geeft je de voorkeur aan een matte verf of houd je meer van een subtiele glans, we hebben voor elk wat wils. Onze binnenverf producten zijn gemakkelijk verwerkbaar en van uitstekende kwaliteit. Ze zijn watergedragen, bieden een perfecte dekking en hebben een zeer lage uitstoot (M1 classificatie). Met Luja kies je voor een matte muurverf met een uitstekende dekking die zeer goed afwasbaar is. Joker daarentegen is een dekkende verf die de muur een subtiele glans geeft. Als je toch liever een transparante verf gebruikt dan geeft Paneeli Assa precies wat je wilt. Kijk snel op onze website voor meer informatie over Luja, Joker, Paneeli Assa en Helmi.

Finnpaints.nl | Project | Schilderen | Renovatie | Dirksland | Tikkurila

Groot kleuraanbod.

Onze binnenverf is te verkrijgen in talloze kleuren. Denk eens aan warm rood of zacht roze maar ook smaragdgroen of blauw kan een verrassend effect geven aan het interieur. Soms is het een kwestie van durven. Natuurtinten en poedertinten zijn ook erg populair. Kijk voor meer inspiratie in de volgende kleurenkaarten Vinha1, Vinha2, Exterieur, Interieur, RAL, NCS. Staat de gewenste kleur er niet bij, informeer dan via info@finnpaints.nl naar de mogelijkheden.

Schildertips.

Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent. Bekijk onze schildertips en zorg voor de juiste schildermaterialen. Kun je niet wachten om aan de slag te gaan, ga dan snel naar onze verfshop en plaats direct een bestelling!

Veel succes!

Advies nodig over een kleurstelling voor je interieur?
Neem contact op met Finnpaints om te bespreken welke mogelijkheden er zijn.

Lees ook:


naar het nieuwsoverzicht