Zweedse verf kopen in Nederland?

Bij het bouwen van huizen in Nederland kiezen we steeds vaker voor hout als materiaal om te bouwen. Naast duurzaam is hout een goedkopere manier van bouwen dan een huis van steen en beton. Na het bouwen is het belangrijk dat alle houten delen een beschermlaag krijgen tegen weersinvloeden. In de winter tegen de wind en harde regen. En in de zomer tegen UV-straling van de zon. In bijna alle gevallen kiest men voor kwaliteitsverf om het houtwerk te beschermen. In Zweden maakt men bij het bouwen van huizen al eeuwen gebruik van hout. Daarom staat dit land dan ook aan de top als het gaat om het leveren van houtverf voor binnen en buiten. Meer weten over onze verf van Zweedse herkomst? Lees dan snel verder!

Zweeds rood

In de Scandinavische landen zijn de meeste huizen voorzien van een rode kleur verf. In Zweden is de kleur iets minder fel dan in Noorwegen. En in Finland neigt de rode kleur meer naar oranje. De exacte benaming voor deze rode kleur is Zweden duidt men aan met Faluröd. Over het ontstaan van deze verfkleur en het kopen van deze kleur verf kun je op deze pagina terecht. In het artikel op onze website vertellen wij je graag meer over de oorsprong van deze rode kleur en de producten van deze kleur verf in ons assortiment. Heb je een andere kleurwens bij het schilderen van je huis? Ook dan kun je bij ons terecht voor kwaliteitsverf voor buiten.

Zweedse verf kopen in Nederland

De ene verfsoort is de andere niet. Bij het schilderen van de houten delen van het huis is het maken van een keuze voor de juiste verf erg belangrijk. Dit om te voorkomen dat het schilderwerk binnen korte tijd opnieuw gedaan met moet worden. Met de kwaliteitsverf uit Zweden ben je verzekerd van de best mogelijke kwaliteit. Je huis wordt hiermee in de komende jaren optimaal beschermd tegen alle weersinvloeden in de winter- en zomermaanden. Op zoek naar kwaliteitsverf uit Zweden? Dan ben je bij Finnpaints aan het juiste adres. In de webshop van Finnpaints kun je Zweedse verf kopen in Nederland.

Finnpaints zakelijk

Heb je als zakelijke afnemer interesse in onze coatings voor hout, metaal of beton? Breng dan een bezoek aan onze Finnpro website voor meer informatie over de mogelijkheden. Op deze pagina voorzien wij je graag van een advies op maat. Ons advies is gebaseerd op jarenlange expertise en samenwerkingen met een groot aantal partners. Finnpaints en Finnpro zijn de importeurs in van Tikkurilia coatings voor Nederland en België.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.