Ontdek de eigenschappen

  • Waterbasis
  • Binnen vloer
  • Gem. verbruik glad oppervlak 25 m2/l
  • Gem. verbruik ruw oppervlak 15 m2/l

Parketti-Ässä beits benadrukt de houtstructuur​. Het product is geschikt voor het beitsen van geschuurde of kale houten vloeren en meubels, zoals tafels, stoelen en andere blanke houten oppervlakken. Voor een perfect resultaat gebruik je Parketti-Ässä beits in combinatie met Parketti Assa vloer lak om het houten oppervlak te beschermen, waardoor de vloer een prachtig uiterlijk krijgt en vergeling wordt voorkomen.

Kleurbaar in een van onze semi-transparante kleuren.

Voorbereiding:
Schuren en aanbrengen van vulmiddel: Schuur de vloeren met een machine (100 of 120 korrelig schuurpapier) in de richting van de houtnerf of licht. Verwijder het schuurstof voorzichtig met een stofzuiger. Voor een zeer gladde afwerking, de vloer licht bevochtigen met een dweil of spons, laat het drogen en schuur de splinters met fijn schuurpapier (230) of een schuurmachine.

Toepassing:
Het houten oppervlak moet droog zijn en vrij van vuil, was of vet. Schud de Parketti-Ässä Petsi grondig voor gebruik en zo nu en dan tijdens gebruik. Test het product eerst op een onopvallende plaats om er zeker van te zijn dat je de juiste kleur hebt. De uiteindelijke kleur van het behandelde oppervlak hangt af van het type, de hardheid en de originele kleur van het hout en het aantal lagen. Breng een dunne laag aan met een Flotex-verspreider in de richting van de houtnerf. Plan het werk van tevoren zorgvuldig om de beits gelijkmatig over het gebied aan te brengen. Vloerplanken kunnen plank voor plank worden behandeld met een kwast. De tweede laag kan na 3-4 uur worden aangebracht. Het oppervlak kan 3-4 uur na het aanbrengen van de tweede laag worden afgewerkt met Parketti-Ässä vloerlak, volgens de instructies. Een gebeitst oppervlak moet altijd worden beschermd met een toplak.

Lakken:
Eindig met Parketti-ässä vloerlak 3-4 uur na het aanbrengen van de tweede laag.

Onderhoud:
Het gekleurde en gelakte oppervlak bereikt zijn definitieve hardheid en chemische weerstand in ongeveer één week na de oppervlaktebehandeling. Vermijd het schoonmaken van de vloer gedurende deze tijd. Reinig het oppervlak met een borstel, dweil of stofdoek. Vuile oppervlakken kunnen worden gereinigd met een reinigingsmiddel en een neutraal (pH 6-8) wasmiddel.

De temperatuur van de lucht en het oppervlak moet tenminste +15ºC zijn en de relatieve luchtvochtigheid 30-80%.

Gereedschap reinigen met water.

Parketti Assa Beits

Vanaf  34,00

Watergedragen, kleurbare beits voor houten vloeren binnenshuis.

Staat je kleurcode niet in de lijst? 
Typ deze dan zelf in het invulveld.

Bekijk hier in welke kleuren je deze verf kunt bestellen

STAAT DE GEWENSTE KLEUR ER NIET BIJ, INFORMEER DAN NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Altijd op de hoogte

Meld je aan voor acties, verf, ideeën en inspiratie

Volg het voorbeeld van vele anderen en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo profiteer je als eerste van scherpe acties, verf, ideeën en inspiratie rondom verf.
Wij verwerken jouw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en je kan je altijd weer uitschrijven.
Newsletter