Verf- en lakspuiters & Houtverwerkende industrie

Laat hout leven

Persoonlijk advies, jarenlange expertise en uitstekende kwaliteit

Finnpro helpt je verder

Wanneer je gebruik wil maken van de industriële producten van Tikkurila dan kom je terecht bij Finnpro. Dit is een afkorting van Finnpaints Professional.

Wij leveren beschermende coatings voor verschillende ondergronden zoals hout, metaal en functionele coatings aan professionele en industriële afnemers. 

Meer over Finnpro

Meer over Finnpro

Jarenlange expertise

De jarenlange expertise in de particuliere houtsector heeft er toe geleid dat Tikkurila, in Nederland en België, een goede reputatie heeft opgebouwd in houtconservering.

Houten woningen (bijvoorbeeld logbouw en houtstapelbouw woningen) worden veelvuldig behandeld met Tikkurila. Dit komt voornamelijk door de unieke eigenschappen (elasticiteit, waterdampdoorlatend) van de producten en de zeer goede en langdurige bescherming tegen alle weersinvloeden.

In Finland moeten gebouwen en constructies tenslotte het extreme Scandinavische weer, waaraan ze worden blootgesteld, kunnen weerstaan. Onze producten vinden hun weg meestal naar houtbouw, woningbouw, houtverwerkingsbedrijven, professionele bouwmarkten, schilders en houthandelaren.