Wie wij zijn

Partner in kwaliteit

PARTNER IN VERF, ONDERHOUD EN ADVIES

Maak kennis met Finnpaints

Ons gepassioneerde team biedt hoogwaardige verfoplossingen en deskundig advies voor zowel particulieren als professionals. Vertrouw op Finnpaints voor het woningonderhoud en geniet van persoonlijke service en concurrerende prijzen. Expert in het behouden van de producteigenschappen van hout.

Finnpaints

Wie zijn wij?

Finnpaints

Finnpaints bestaat sinds 2006 en is de enige importeur van Tikkurila verfproducten voor Nederland en België. Het verfsysteem van Tikkurila werd sinds 1991 geïmporteerd en gedistribueerd door Finnhouse/Finncoatings. De distributie van de verfproducten is overgenomen door Peck de Jong. Peck is zelf gedurende tien jaar als commercieel en bouwkundig adviseur werkzaam geweest bij Finnhouse. Met deze overname in 2006 is de naam Finnpaints ontstaan.

Finnpaints levert diverse kwaliteitsproducten uit de decoratieve lijn van Tikkurila aan de consument, schilder en doe-het-zelver. Industrie en B2B eindgebruikers worden bediend door Finnpro, welke de producten uit de industriële productlijn verhandelt. Sinds 2023 zijn we ook distributeur van Teknos/Drywood producten. Daarnaast adviseren wij in onderhoud, geven kleuradvies en verzorgen het schilderwerk en houtrenovatie. 

Hout zit in onze natuur

Onze kennis

Hout zit in onze natuur


Jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud, schilder- en timmerwerkzaamheden betreffende houten woningen en een intensieve samenwerking met bekende houtbouwers. Wij werken samen met een gespecialiseerd team van vakmensen, schilders en timmerlieden, met uitstekende kennis van houtbouw en het onderhoud daarvan en van de toegepaste materialen en technische details van een houten huis.

Scherpe prijs en persoonlijke aandacht

onze beloftes

Scherpe prijs en persoonlijke aandacht


Omdat wij de enige officiële importeur zijn in Nederland en België en door de prettige en jarenlange samenwerking met Tikkurila kan Finnpaints haar verfproducten tegen concurrerende prijzen aanbieden. Er is er bij ons altijd contact met een vaste contactpersoon, dat is wel zo persoonlijk. Wij voorzien onze klanten snel en duidelijk van informatie en streven er naar dat de producten de volgende dag in huis zijn. 

Altijd op de hoogte

Meld je aan voor acties,
verf, ideeën en inspiratie

Volg het voorbeeld van vele anderen en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo profiteer je als eerste van scherpe acties, schildertips en inspiratie.
Wij verwerken jouw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en je kan je altijd weer uitschrijven.
Newsletter